• عربة التسوق

      عربة التسوق فارغة

      ولكن لا يجب أن تكون كذلك
    .تم تسجيل الدخول بنجاح. استكشف حسابك هنا

    انضم إلى أف إن بي ذهبي

    احصل على توصيل مجاني لطلباتك

    مع العديد من المزايا الأخرى

    Product Details

    • Cake Flavour- Truffle
    • Type of Cake- Eggless Cake
    • Portion Qty- 4
    • Weight- Half Kg

    Product Details

    • Cake Flavour- Truffle
    • Type of Cake- Eggless Cake
    • Portion Qty- 8
    • Weight- One Kg

    كيك بدون بيض ترافل الشوكولاتة نصف كيلو

    USD
    8989
    26.96
    .قد تختلف الأسعار حسب سعر الصرف
    شامل الضريبة
    اجعلها أكبر
     
    اختر الصورة
    حجم الملف يجب أن يكون بين 100 كيلو بايت - 10 ميجا بايت. صيغة JPG أو PNG فقط
    ...تحميل
    اختر الصورة وعدّلها ...تحميل
    25
    ViewAvailableGifts
    احصل
    اليوم's
    ! اضف إلى العربة
    -- : -- ساعة.

    اشترِ الآن وادفع لاحقاً

    tamara-logo حول المبلغ إلى ثلاث دفعات
    tabby-logo ادفع الفاتورة على أربع دفعات

    الوصف

    Product Details

    • Cake Flavour- Truffle
    • Type of Cake- Eggless Cake
    • Portion Qty- 4
    • Weight- Half Kg

    معلومات التوصيل

    • All orders are delivered via Ferns N Petals temperature-controlled delivery vans.
    • Your cake will arrive beautifully fresh for your occasion. We recommend that the cake(s) are stored in refrigerator before consumption.
    • We recommend you to open the box upon handover and before leaving of our delivery executive.

    تعليمات العناية

    • Upon receiving the cake, refrigerate it immediately.
    • Fondant cakes should be stored in an air conditioned environment before consumption.
    • Slice and serve the cake at room temperature and make sure it is not exposed to heat.
    • Use a serrated knife to cut a fondant cake.
    • Sculptural elements and figurines may contain wire supports or toothpicks or wooden skewers for support.
    • Please check the placement of these items before serving to small children.
    • The cake should be consumed within 48 hours.
    • Enjoy your cake!

    ما يشاهده الآخرون

    الذهاب للأعلى